Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och få din RABATTKOD!

Weblog

En strömkälla direkt i din ficka med ett Power Pack

Kärt barn har många namn: Powerbank, power pack, externt batteri och back up-batteri. Dessa bärbara energikällor bär du enkelt med dig i väskan och kopplar till din smartphone när du akut behöver ladda den. Men vad behöver du tänka på när du väljer en powerbank?

Läs mer...

Tunna eller tjocka batterier - vilket är bekvämast?

Säg att du skaffat en videokamera, och än så länge har du bara använt ditt standardbatteri. Självklart vill du filma så mycket som möjligt, men det finns ett problem... Batteriet räcker bara i en halvtimma. Och när du börjar söka online efter extrabatterier till videokameran så hittar du först bara de med samma batteritid.

Lyckligtvis så finns det batterier med högre kapacitet till de flesta videokameror. Om du söker närmre på just din videokamera så kommer du snart upptäcka att det kan finnas hela fem olika typer av batterier som alla passar till din kamera!

Läs mer...

Uppladdningsbara batterier – original eller inte?

Irriterande; Det uppladdningsbara batteriet har gett upp. Oavsett om det är batteriet till kameran, mobiltelefonen eller bilen som är slut eller trasigt, så är ett utslitet batteri aldrig något bra, och dessutom kan det ofta bli en dyr historia att byta ut det! De generiska (“märkeslösa”) batterierna är ofta mycket billigare, men om det står i manualen att du måste ha originalmärket... Hur bör man då göra?

Läs mer...

Hitta ditt batteri

Sök efter kamera/telefon/dator:

Top 10

n