Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och få din RABATTKOD!

Betalning och leverans


Betalning och leverans
Betalning med kreditkort. Om du har beställt på en vardag innan kl. 13:00 och betalt med VISA-kort, annat kreditkort eller Klarna, sänds din beställning samma dag. Vi tar ingen kortavgift. Betalningen är 100 % säker, vi kan inte vid något tillfälle se dina bankuppgifter.

Faktura
Vi erbjuder fakturabetalning tillsammans med faktureringstjänsten "Fakturera mig" från Klarna. För detta betalsätt tillkommer 19 kr i faktureringsavgift. Fakturan kommer via mail och från och med den dag du mottar dina varor, har du 14 dagar på dig att betala. För att handla mot faktura måste du vara fyllt 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar och leveransadressen måste vara samma som din folkbokförda adress. Du måste dessutom ange ditt personnummer vid beställningen.

Hämta din order
Du kan välja att hämta din order på vårt lager i Höör. Vänligen slutför din beställning på vår webshop. Därefter kommer du få en bekräftelse via e-mail med vårt telefonnummer i Höör som du kan ringa för att boka ett möte. Vi är glada att kunna välkomna er till vårt lager!

Frakt
Vi tar ingen fraktkostnad.

Leveranstid
Om du har beställt innan kl. 13:00 på en vardag och betalt med kreditkort, skickar vi din beställning samma dag. Du kommer att motta din beställning efter 1-3 vardagar.

Inga dolda kostnader
Utöver produktens pris, tillkommer ingen fraktkostnad!

Finland / Suomi
Då vår websop endast är Svensk, kan vi även skicka till Finland. Vår kundtjänst kan besvara dina frågor på Svenska, Danska, Engelska och Tyska. Du kan välja Finland/Suomi när du beställer. Skickas fraktfritt!

Hitta ditt batteri

Sök efter kamera/telefon/dator:

Top 10

n