Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och få din RABATTKOD!

Batterier till din mobiltelefon

Vi har batterier till ett stort antal mobiltelefoner, av såväl nyare som äldre modeller och till smarta telefoner från Apple, Samsung och HTC. Vi har även batterier till Blackberry och Sony Ericsson-telefoner. Förutom batterier hittar du även laddare och sladdar till flera av telefonerna.

Många olika batterityper

I produktbeskrivningarna har vi tydligt angett om batteriet ifråga är av typen "Li-Polymer" eller "Li-ion". Li-Polymer-batterierna har större kapacitet utan att för den saken var större i storlek. De mobiltelefoner som i nuläget använder sig av Li-ion-batterier fungerar lika bra med batterier av Li-Polymer-typen. Originalladdare som medföljer vid telefonköp ska kunna ladda batterier av båda modellerna. Med andra ord kan det komma mycket bra av att byta till Li-Polymer-batterier, inte minst i form av förlängd batteritid och ökad komfort. Hos oss hittar du också externa batterier som laddas upp precis som vanliga telefoner, och kan sedan kopplas din mobiltelefon. På så sätt kan du alltså ladda det batteri som sitter i telefonen utan att ansluta laddaren till något eluttag. Perfekt om du är ute på resande fot!
Batterier till Mobiltelefoner Apple Batterier till Mobiltelefoner BlackBerry Batterier till Mobiltelefoner HTC Batterier till Mobiltelefoner Huawei Batterier till Mobiltelefoner LG Batterier till Mobiltelefoner Motorola Batterier till Mobiltelefoner Nokia Batterier till Mobiltelefoner Samsung Batterier till Mobiltelefoner Siemens Batterier till Mobiltelefoner Sony Ericsson

Hitta ditt batteri

Sök efter kamera/telefon/dator:

Trustpilot

Betalningssätt

Facebook

Top 10