Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och få din RABATTKOD!

Garanti


Garantie
Vi ger 1 års garanti på alla batterier. Om inget annat anges så är det 2 års garanti på alla andra varor. Vi har varit extremt noga i vårt val av leverantörer och producenter av våra produkter. De har alla gått igenom olika nivåer av tester och vi kan därför garantera att du blir nöjd.

Ändå inte nöjd?
Skulle du ändå få problem med en produkt eller önskar använda din garanti, vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@batteries-online.se. Vi är beredda att svara på dina frågor!

Returvaror
Om problemet inte kan lösas hos vår kundtjänst, ser vi till att varan blir utbytt eller reparerad. Om så är fallet kommer du att få ett e-postmeddelande med information om hur du returnerar din produkt. Om produkten har blivit felaktigt använd eller felaktigt monterad, kan garantin utgå.


Retur av defekt produkt

Returer
Om du vill returnera en produkt som är defekt, ber vi dig kontakta oss först. Skicka ett e-postmeddelande på: kundtjanst@batteries-online.se. Först därefter kan produkten sändas i retur med en kopia av fakturan och en beskrivning av problemet.

Vi vill göra dig uppmärksam på att vi inte kan mottaga försändelser som inte har tillräcklig frankering, försändelser som är sända med postförskott eller returer som inte är avtalade med vår kundtjänst.

Om produkten var defekt redan när du mottog den, betalar vi också returkostnaderna. Om så är fallet måste du meddela oss inom 8 dagar efter att du har mottagit produkten.

Efter att vi har mottagit den defekta produkten, kommer vi att antingen sända dig en ny eller reparera den defekta.

Hitta ditt batteri

Sök efter kamera/telefon/dator:

Top 10

n