Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och få din RABATTKOD!

Laddare till Videokameror

Här hittar du laddare till videokameror från bland annat Canon, JVC, Sony och Panasonic. Produkterna är noga kvalitetstestade och kommer med 14 dagars bytes- och nöjdkund-garanti. Merparten av laddarna i vårt sortiment går att använda till såväl originalbatterier som till batterier från andra- och tredjepartstillverkare. I de allra flesta fall är laddarna också kompatibla med batterier till olika modeller, vilket är praktiskt om du äger mer än en videokamera från samma tillverkare. Detta gör det också mycket smidigare att ersätta sin befintliga laddare.

Prisvärda reseladdare och nätaggregat

Merparten av videokameraladdarna i vårt sortiment är reseladdare, som naturligtvis kan användas även i hemmet. Det som är praktiskt med dessa laddare är att de inte väger särskilt mycket och därför enkelt kan packas ned. Förutom detta hittar du även en hel del nätaggregat, Dessa kan pluggas in rakt i vägguttaget och kopplas in i kameran medan batteriet fortfarande sitter i. Därmed fungerar nätaggregatet ungefär som en strömkabel, och videokameran går alldeles utmärkt att använda även under laddning. Hos Batteries online hittar du prisvärda kameraladdare av hög kvalitet. Du handlar tryggt och smidigt och har möjlighet att betala med bland annat Visa- eller Mastercardkort eller med faktura via Klarna.
Laddare till Videokameror Aiptek Laddare till Videokameror Aldi Traveler Laddare till Videokameror Canon Laddare till Videokameror GoPro Laddare till Videokameror Hitachi Laddare till Videokameror JVC Laddare till Videokameror Medion Laddare till Videokameror Panasonic Laddare till Videokameror Samsung Laddare till Videokameror Sanyo Laddare till Videokameror Sharp Laddare till Videokameror Sony Laddare till Videokameror Toshiba

Hitta ditt batteri

Sök efter kamera/telefon/dator:

Trustpilot

Betalningssätt

Facebook

Top 10